Velkommen til Axel´s websted

På dette sted vil jeg fortælle lidt om mig selv og mine største interesser.Elektronik

Elektro-mekanik har fascineret mig så langt tilbage, jeg kan huske. Først var det el-biler m.m., der blev samlet i Tekno, samt elektriske tog og modeljernbaner. Siden blev der bygget radioer, forstærkere og meget andet med transistorer. Nu, hvor det er min profession, er el-teknik og elektronik stadig en hobby jeg dyrker flittigt i fritiden.
Testopstilling af tretrinsforstærker fra Dia-E

Marie Berg, Johan Westermann

Slægtsforskning

En af mine store interesser er at kende mine rødder og at finde ukendte slægtninge. Jeg håber, at også andre kan drage nytte af siden med min slægt, og alle som finder noget af interesse, eller kan tilføje yderligere information, er velkommen til at kontakte mig.

Fotografering

En anden af mine interesser er fotografering i naturen. At finde gode motiver og detaljer kan være lige så udfordrende som jægeren, der oplever naturen intenst og anspændt - måske får man et godt bytte (læs: billede) med hjem, men - hvis ikke, har glæden ved turen været lige så stor.
Solnedgang på Læsø

Sejlsport

"Du skal leve dine drømme ud, mens du tør det"...
Vi har fået mange uforglemmelige minder på ture rundt omkring i de danske farvande, ikke mindst på grund af de mange hjælpsomme og glade sejlere, vi har mødt undervejs. "At sejle er at leve"...

Rejser

For os er det en stor glæde at besøge steder, hvor man kan opleve smukke landskaber, skove, strande og byer. Vi holder af sommeren i Danmark, hvor vejret er bedst, og hvor naturen er dejligst. Om vinteren er det tid til at lade op under lysere og varmere himmelstrøg. Vi har oplevet meget på rejser - her og i udlandet, som jeg gerne vil fortælle mere om.
Verden set fra Klejtrup SøRedigeret juni 2021    Webmaster: aabp